[hero] Биди владетел на патот!

Segway KickScooter GT1E

Биди владетел на патот!

Со Segway KickScooter GT1E до најмодерното и најкул возење на Segway досега. Овој модерен KickScooter гарантира дека ќе бидете најелегантен возач на патот. Доаѓајќи со пневматски тубелес гуми од 11 инчи и приспособлива хидраулична суспензија, можете да уживате во непречено возење онолку долго колку што сакате со нашиот најнов и најцврст систем. Со автономија до 70 km и брзина до 25 km/h, ќе го поминете градот со спокојство.

Максимална брзина до 25 km/h (15,5 mph)
Досег до 70 км (43,5 милји)
9 W Вградено предно LED светло, сопирачки и задни светла
2 сопирачки: предни и задни диск сопирачки
Пневматски гуми без цевки од 11 инчи со слој од желе
Предна и задна суспензија со две краци, со прилагодливо хидраулично амортизирање
Погон на задно тркало
Лесно полнење: до 12 часа
Моќни неблескави светла и индикатори за да ви го покажат патот!

Моќни неблескави светла и индикатори за да ви го покажат патот!

За да се гарантира безбедноста на сите возачи, KickScooter има предни и задни LED светла. Брилијантното и неблескаво LED предно светло од 9W и LED DRL (Дневно светло) помагаат посигурно да возите додека ве прави повидливи.

Покрај светлата, GT1E доаѓа со сертифицирани рефлектори на предната, задната и страничната страна, што овозможува лесно да бидете забележливи во услови на слаба осветленост. И на крај, предните и задните интегрирани индикатори овозможуваат подобра видливост на возачот и побезбедно патување.

Уживајте во најглаткото возење благодарение на големите самозаптивни гуми и двојната суспензија

Уживајте во најглаткото возење благодарение на големите самозаптивни гуми и двојната суспензија

Segway KickScooter ќе ви го понуди најдоброто искуство на сите терени. GT1E располага со 11-инчни пневматски тубелес гуми кои се заптиваат сами благодарение на желестиот слој во гумите: ова нуди поголема сигурност со помал ризик од дупнување и помалку одржување.

Покрај тоа, пошироките шари од 92 mm овозможуваат потешка употреба и подобра издржливост на која било површина.

Со моќниот погон на задните тркала (излезна моќност од 1400 W) и неговата предна и задна суспензија (која доаѓа со прилагодлив амортизер) за совршено да се прилагоди на различни услови на возење, ќе уживате во непречено возење.

Segway KickScooter GT1E

Segway KickScooter GT1E

  • Максимална брзина до 25 km/h
  • Пневматски тубелес гуми од 11 инчи со слој од желе: самозаптивни гуми
  • Предна и задна суспензија со прилагодлива хидраулична амортизација
  • Наскоро повеќе…
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.

Спецификации

Корисник
Соодветна возраст 14+
Макс. тежина на возачот 150 kg (331 lbs)
Димензии и тежина
Димензија на производот - Расклопена 1485 x 656 x 1308 mm
Димензија на производот - Преклопен 1485 x 656 x 860 mm
Нето маса 47,6 кг
Параметри на производот
Брзина До 25 km/h
Опсег До 70 км (43,5 милји)
Агол на качување До 13%
Апсорпција на шок Предна и задна суспензија со две краци, со прилагодливо хидраулично амортизирање
Отпорност на вода IPX4
Батерија
Капацитет на батеријата 1008 Wh (20 Ah)
Паметен систем за управување со батерии Да
Време на полнење До 12 часа (едно полнење); до 6 часа (двојно полнење)
Мотор
Излезна моќност 500 W
максимална моќност 1500 W
Погон на тркала Задно тркало
Кочници
Кочница Предни и задни диск сопирачки
Светла
Задни стоп светла Предни LED (9 W висока моќност), DRL (Дневно светло) и задни LED светла
Сопирачките светла позади Да (трепка)
Амбиентални светла не
Гуми
Тип на гуми Пневматски тубелес гуми со желе слој: самозаптивни гуми
Големина на гумите - напред 279 mm / 11 inch
Големина на гумите - Задни 279 mm / 11 inch
Поврзување
Монитор на апликација Да
Bluetooth Да
Други карактеристики
механизам за преклопување Лесно преклопување во 2 чекори (потребна е рака)
Приказ на информации Целосно обоен екран со информации за контролната табла
Информации за LED екранот Брзина, преостаната моќност, кој режим е активиран, одржување, поврзување со Bluetooth, вклучување/исклучување на трепкачите, заклучување, икона за USB порта итн.
режими на возење 3 режими на возење (режими на еко, спорт и трка), 1 режим на пешачење и 1 режим на паркирање
Контрола на крстарење не
Сертифицирани рефлектори Да (предни, задни и странични рефлектори E-MARK)
Интегрирани индикатори Да, напред и назад
Ѕвонче Да, електронска свирка
Држач за осигурителна табличка Да
USB C порта не
NFC технологија (за отклучување/заклучување) не
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.