[hero] Урбан крузер кој ќе ја промени играта!

Урбан крузер кој ќе ја промени играта!

Segway KickScooter P65 ви нуди можност за возење низ градот во опсег до 65 km и максимална брзина од 25 km/h. Ова е еден од нашите ретки модели што доаѓа со пневматици SegPover Cross Season, што ви овозможува безбедно возење во сите временски услови. P65 е исто така паметен KickScooter кој може да се отклучи/заклучи со помош на технологијата NFC од близок дострел, поставена на обоена LED контролна табла, како и со вашиот паметен телефон.

Максимална брзина до 25 km/h
Досег до 65 km (40,4 милји)
10 W LED предни светла, стоп и задни светла
2 сопирачки: предни диск и електронски задни сопирачки
10,5-инчни SegPower Cross Season гуми со слој од желе
Време на полнење до 4 часа
Вградени предни и задни индикатори за безбедно патување
22 % Лесно качување
Возете низ што било со големите гуми SegPower Cross Season

Возете низ што било со големите гуми SegPower Cross Season

Со опсег до 65 километри, Segway KickScooter P65 ќе ве однесе низ речиси секаков вид терен и време на безбеден начин. Се справувате со силен дожд или снег? Големите 10,5-инчни Segpower Cross Season гуми се дизајнирани да даваат доволно стисок и избегнување на пролизгување за време на вашето возење.

Дополнително, со интегрираниот слој од желе во гумите, има помали ризици од дупнување за да можете да возите со мирна глава.

Направете ги вашите патувања попаметни и побезбедни

Направете ги вашите патувања попаметни и побезбедни

P65 доаѓа со некои извонредни карактеристики што го прават овој KickScooter попаметен:

• USB порта на структурата на KickScooter што ви овозможува да го наполните телефонот додека возите

• Способност да го отклучите/заклучите вашиот KickScooter со една од овие две опции: или со технологијата NFC или вашиот паметен телефон преку апликацијата Segway-Ninebot

• Интегрирани индикатори напред и назад за вас и оние околу вас да патувате на побезбеден начин

Speedy charging with the P65

Speedy charging with the P65

From the perspective of always wanting to improve the rider's experience, the P65 model comes with a built-in charging indicator (with a protective cover to protect against dust or other particles) on the front part of the footboard. This indicator will allow you to easily know your KickScooter battery level while charging.

With a battery capacity of 561W for the long-range up to 65km, the Segway P65 is fully charged in only 4 hours! Just stick your charger to the charging port at home, with your friends or at the office, and once charged, you are good to go to your next destination!

Stand out even on low light conditions!

Stand out even on low light conditions!

The Segway P65 comes with a strong and non-dazzling 10W front light, colourful ambient lights in the front part of the footboard and also certified reflectors, allowing you to be seen and see other riders in low light conditions.

In addition, the KickScooter comes with LED DRL (Daytime Running Light) which turns on automatically when the headlight is off and turned off when the headlight is on: you will be visible at any time!

Last but not least, for an extra safe commute, the P65 also comes with built-in front and rear indicators so you can tell the direction you're going, to other riders without a hassle.

P65E

P65E

  • Максимален опсег до 65 km
  • Сезонски гуми SegPower Cross од 10,5 инчи со слој од желе
  • Интегрирани предни и задни индикатори
  • NFC технологија за отклучување/заклучување на KickScooter
  • Наскоро повеќе…
*Ве молиме проверете и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во вашата земја, дали и каде може да се користат овие производи.

**Типичен опсег: тестиран додека се вози со полна батерија, оптоварување од 165 lbs (75 kg), 77°F (25°C), со брзина од 9,9 mph (16 km/h) во просек на тротоарот

Спецификации

Корисник
Соодветна возраст 14+
Макс. тежина на возачот 120 kg
Димензии и тежина
Димензија на производот - Расклопена 1190 x 634 x 1214 mm
Димензија на производот - Преклопен 1190 x 634 x 567 mm
Нето маса 28 kg
Range
Опсег До 65 км
Параметри на производот
Брзина До 25 km/h
Апсорпција на шок не
Отпорност на вода IPX5
Батерија
Капацитет на батеријата 561 Wh
Време на полнење Прибл. 4 часа
Паметен систем за управување со батерии Да
Мотор
Агол на качување До 22%
излезна моќност 500 W
Максимална моќност 980W
Погон на тркала Задно тркало
Кочници
Кочница Напред: диск сопирачка; заден дел: електронска сопирачка
Светла
Задни стоп светла Предни LED (10 W висока моќност), DRL (Дневно светло) и задни LED светла
Сопирачките светла позади Да
Амбиентални светла не
Интегрирани индикатори Да, напред и назад
Гуми
Тип на гуми Пневматици со слој од желе: гуми за самолекување
Големина на гумите - Задни 267 mm
Големина на гумите - напред 267 mm
Поврзување
Монитор на апликација Да
Bluetooth Да
Други карактеристики
механизам за преклопување Лесно преклопување во 2 чекори (потребна е рака)
Приказ на информации Целосно обоен екран со информации за контролната табла
Информации за LED екранот Брзина, преостаната моќност, кој режим е активиран, одржување, поврзување со Bluetooth, вклучување/исклучување на трепкачите, заклучување, икона за USB порта итн.
режими на возење 3 режими на возење (режими на еко, спорт и трка), 1 режим на пешачење и 1 режим на паркирање
Прилагодлив спортски режим не
Контрола на крстарење Да
Сертифицирани рефлектори Да (предни, задни и странични рефлектори E-MARK)
Ѕвонче Да, електронска свирка
Држач за осигурителна табличка Да
USB C порта Да
NFC технологија (за отклучување/заклучување) Да
*Ве молиме проверете и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во вашата земја, дали и каде може да се користат овие производи.

**Типичен опсег: тестиран додека се вози со полна батерија, оптоварување од 165 lbs (75 kg), 77°F (25°C), со брзина од 9,9 mph (16 km/h) во просек на тротоарот

Центар за преземање

  • UM Segway Kick Scooter P65 EN FR DE IT SP POL NL compressed