Прописи

Прописи

Прописи за возење на производите на Segway-Ninebot

Правилата и прописите за возење на производите на Segway-Ninebot се разликуваат за секоја земја. За повеќе информации за данскиот закон и регулатива, ве молиме кликнете на линковите подолу:

Исто така, ги предлагаме следните препораки:

- Секогаш внимавајте на околината додека возите;
- Носењето шлем или друга заштита не е задолжително, но многу се препорачува;
- Во случај на прва употреба, пополнете го упатството за обука достапно на апликацијата Segway-Ninebot, достапна на Apple и Google Play Store.

*Segway KickScooter GT2P може да се користи само на тркачки патеки и/или приватен имот. Следете ги локалните прописи