Segway KickScooter GT1E

 • Максимална брзина до 25 km/h
 • Пневматски тубелес гуми од 11 инчи со слој од желе: самозаптивни гуми
 • Предна и задна суспензија со прилагодлива хидраулична амортизација
 • Наскоро повеќе…
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.
Learn More

Segway KickScooter GT2

 • Максимална брзина до 70 km/h
 • Пневматски тубелес гуми од 11 инчи со слој од желе: самозаптивни гуми
 • Погон на предните и задните тркала
 • Наскоро повеќе…
*Имајте предвид дека GT2 не е одобрен во Северна Македонија но може да се користи во затворени простории или во приватни области.
Learn More

Segway KickScooter P65E

 • Максимален опсег до 65 km
 • Сезонски гуми SegPower Cross од 10,5 инчи со слој од желе
 • Интегрирани предни и задни индикатори
 • NFC технологија за отклучување/заклучување на KickScooter
 • Наскоро повеќе…
Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.
Learn More

Segway KickScooter P100SE

 • Максимален опсег до 100 km
 • 10,5-инчни SegPower Cross Season гуми со слој од желе
 • Предна и задна суспензија со две краци
 • Наскоро повеќе…
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.
Learn More
Compare