Ninebot патнички шлем

Напредувајте во безбедноста!

Ninebot патнички шлем

Кацигата на колкот Segway е одличен начин да останете заштитени додека се уште сте стилски.

Лесен и стилски

Лесен и стилски

Шлемот е пригоден поради малата тежина од 390 грама.

Возете во стил со една од трите достапни бои: црна, портокалова и жолта.

Дизајн што дише

Дизајн што дише

Кацигата е дизајнирана со цел да има најголема удобност со отвори за воздух за вентилација и диспитација на топлина.

Прилагодлив бројчаник за совршено вклопување

Прилагодлив бројчаник за совршено вклопување

Ремените на токата одат зад ушите и се прицврстуваат под брадата за да ја задржат кацигата на место и да спречат лизгање додека се уште е удобно.

Повеќеслојна конструкција.

Повеќеслојна конструкција.

Горниот слој на обвивката на кацигата е за заштита и одбрана од повреди на главата. Вториот слој на кацигата се состои од материјал кој апсорбира удари кој ја апсорбира силата на ударот

Ninebot by Segway KickScooter Helmet Adult

Ninebot by Segway KickScooter Helmet Adult

  • Достапен во 3 бои.
  • Прилагодлив шлем