[hero] Надворешна батерија Ninebot KickScooter E25

Надворешна батерија Ninebot KickScooter E25

Одете понатаму со вашиот Ninebot KickScooter E25!

Останува со максимална брзина до 25 km/h за E25E
Останува со максимална брзина до 20 km/h за E25D
Се протега до опсегот од 45 km
Ја зголемува способноста за качување за дополнителни 5%
Надградете го вашиот KickScooter E25!

Надградете го вашиот KickScooter E25!

Оваа батерија го продолжува опсегот од 25 км до 45 км и го зголемува аголот на искачување до 20%.

Со номиналниот капацитет на батеријата од 215 Wh (5960 mAh), му овозможува на KickScooter E25E да достигне максимална брзина од 25 km/h.

Само KickScooter E25D останува со максимална брзина од 20 km/h.

Ninebot KickScooter External Battery - E25

Ninebot KickScooter External Battery - E25

  • Надворешна батерија Ninebot KickScooter
  • Компатибилен само со E25 KickScooter
  • Зголемете го досегот до 45 km