[hero] Патнички ранец Ninebot

Патнички ранец Ninebot

Трендовски бои, водоотпорна ткаенина, рефлектирачка ткаенина: овој ранец има сè!

Block 1 - Commuter Backpack

Заштита за патување со сите временски услови

Заштита за патување со сите временски услови

Благодарение на ткаенината што отфрла вода, можете да го носите вашиот ранец насекаде со себе, знаејќи дека вашите работи се добро заштитени.

Мултифункционални прегради

Мултифункционални прегради

Ранецот има повеќе прегради, со посебна преграда за лаптоп што може да складира лаптопи до 15,6 инчи.

Block 2 - Commuter Backpack

Удобна и дишечка ткаенина

Удобна и дишечка ткаенина

Благодарение на мрежестата структура со мали дупки, има брза дисипација на топлина.

Жолта рефлективна ткаенина

Жолта рефлективна ткаенина

Жолтата рефлектирачка ткаенина на предниот дел од ранецот обезбедува дополнителна безбедност со тоа што го прави сопственикот повидлив ноќе.

Ninebot Commuter Backpack

Ninebot Commuter Backpack

  • Патнички ранец Ninebot
  • Мултифункционални прегради