[hero] Ninebot Phone Држач

Ninebot Phone Држач

Држачот за телефон што обезбедува солидно и стабилно одржување на телефонот додека возите

Прилагодлив за различни модели на паметни телефони

Прилагодлив за различни модели на паметни телефони

Држачот за телефон доаѓа со прилагодливо копче на страна, што го прави погоден за повеќето телефони со големина на екран од 58 до 90 mm (4 до 6,5 инчи) и не подебел од 10 mm (0,4 инчи).

Погодни за повеќето модели на Ninebot KickScooter

Погодни за повеќето модели на Ninebot KickScooter

Отстранливата гумена подлога која се наоѓа во бравата е предност, бидејќи го олеснува монтирањето на Ninebot квадратниот држач за телефон на различниот KickScooter со рачка со дијаметар од 20-22,2 mm (0,8-0,9 инчи) .
Овој држач за телефон е компатибилен со сериите E/ES, MAX G и F.

Меки влошки против лизгање и отпорни на абење

Меки влошки против лизгање и отпорни на абење

Освен копчето што помага да се прилагоди големината на држачот на телефонот, материјалот против лизгање го зајакнува одржувањето на телефонот, а подлогите отпорни на абење помагаат и во заштитата на телефонот. Што значи дека телефонот е и добро одржуван и стабилен за целото возење.

Погодни за повеќето модели на Ninebot KickScooter

Погодни за повеќето модели на Ninebot KickScooter

Отстранливата гумена подлога која се наоѓа во бравата е предност, бидејќи го олеснува монтирањето на Ninebot квадратниот држач за телефон на различниот KickScooter со рачка со дијаметар од 20-22,2 mm (0,8-0,9 инчи) .

Овој држач за телефон е компатибилен со сериите E/ES, MAX G и F.

Ninebot Smart Phone Holder

Ninebot Smart Phone Holder

  • Прилагодлив за различни модели на паметни телефони
  • Погодни за повеќето модели на Ninebot KickScooter
  • Лесно се составува