Accessories

Ninebot KickScooter External Battery - ES/E22/E45

 • Надворешна батерија Ninebot KickScooter
 • Компатибилен со ES1/E22/E45 KickScooter

Ninebot KickScooter External Battery - E25

 • Надворешна батерија Ninebot KickScooter
 • Компатибилен само со E25 KickScooter
 • Зголемете го досегот до 45 km

Ninebot by Segway KickScooter Helmet Adult

 • Достапен во 3 бои.
 • Прилагодлив шлем

Segway Kids Helmet

 • Прилагодлив шлем
 • Лесни

Ninebot KickScooter Front Bag

 • Предна чанта Ninebot KickScooter
 • Капацитет од 3 литри
 • Отпорен на вода

Ninebot Commuter Backpack

 • Патнички ранец Ninebot
 • Мултифункционални прегради

Ninebot Smart Phone Holder

 • Прилагодлив за различни модели на паметни телефони
 • Погодни за повеќето модели на Ninebot KickScooter
 • Лесно се составува

Ninebot 5A External Fast Charger for MAX KickScooters

 • Полнете го вашиот KickScotter побрзо!
 • Компатибилен само со MAX G30 и G30L

Ninebot KickScooter Charger

 • Едноставно и преносливо
 • Компатибилен со различни излезни напојувања

Заклучување со лозинка на KickScooter

 • 5 цифрен код
 • Плетен челик против кражба
 • Лесен и флексибилен