[hero] Segway KickScooter шлем Детски

Главите горе!

Segway KickScooter шлем Детски

Кацигата на колкот Segway е одличен начин да останете заштитени и да бидете стилски.

Лесни

Лесни

Иако тежината на кацигата е само 245 грама (0,54 фунти), таа ќе ја осигури вашата безбедност додека ќе останете удобни за носење.

Повеќеслојни за мулти-заштита

Повеќеслојни за мулти-заштита

Кацигата е удобна со својата повеќеслојна конструкција. Горниот слој на обвивката на кацигата е за заштита и одбрана од повреди на главата.
Вториот слој е направен од материјал кој апсорбира удари кој ја отстранува секоја сила на удар.

Прилагодлив шлем

Прилагодлив шлем

Кацигата доаѓа со прилагодлив бројчаник за да има совршено вклопување и максимална заштита за вашето дете кое расте. Ремените на токата одат зад ушите и се прицврстуваат под брадата за да ја задржат кацигата на место и да спречат лизгање додека се уште е удобно.

Дишечка структура

Дишечка структура

Кацигата е дизајнирана со цел да има најголема удобност со отвори за воздух за вентилација и диспитација на топлина.

Segway Kids Helmet

Segway Kids Helmet

  • Прилагодлив шлем
  • Лесни