Надворешна батерија Ninebot KickScooter ES/E22

Надворешна батерија Ninebot KickScooter ES/E22

Енергирајте го вашето возење!

Оди побрзо, оди понатаму!

Оди побрзо, оди понатаму!

Опционалната надворешна KickScooter батерија е компатибилна со KickScooter ES1, ES2, ES2L, E22 и E45. Оваа батерија го продолжува опсегот на 45 km и го зголемува аголот на искачување за дополнителни 5%.

Со номинален капацитет од 184 Wh и 5100 mAh, ES1 и E22E потоа можат да достигнат максимална брзина од 25 km/h, а ES2 може да достигне брзина до 30 km/h*. Само ES2L, E22D и E45D остануваат со максимална брзина од 20 km/h.

*Овој производ ќе ја зголеми брзината +5km/h, ве молиме погрижете се да го следите локалното законодавство

Останува на 20 km/h (12,4 mph) максимална брзина за ES2L, E22D и E45D
Stays at 20km/h Maximum Speed for ES2L ; 25 km/h Maximum Speed (15.5 mph) ES1 and E22E; 30km/h Maximum Speed (18.6 mph) ES2
Останува со максимална брзина до 20 km/h (12,4 mph) за ES2L, E22D и E45D
Ја зголемува максималната брзина до 25 km/h (15,5 mph) за ES1, E22E и E45E
Ја зголемува способноста за качување за дополнителни 5%
Компатибилен со ES1/ES2/ES2L/E22/E45 KickScooter

Компатибилен со ES1/ES2/ES2L/E22/E45 KickScooter

Благодарение на надворешната батерија, откријте ја вашата околина со продолжен досег до 45 километри (28 милји) Батеријата може лесно да се прикачи или извади од рачката на KickScooter.

Ninebot KickScooter External Battery - ES/E22/E45

Ninebot KickScooter External Battery - ES/E22/E45

  • Надворешна батерија Ninebot KickScooter
  • Компатибилен со ES1/E22/E45 KickScooter