[hero] Ninebot KickScooter полнач

Ninebot KickScooter полнач

Брзо полнење за брзо возење!

Едноставно и преносливо

Едноставно и преносливо

Без разлика дали сте дома, во канцеларија или на вашето патување со KickScooter, овој компактен лесен полнач обезбедува безбедно и стабилно полнење во секое време и каде било.

Компатибилен со различни излезни напојувања

Компатибилен со различни излезни напојувања

Оваа батерија е компатибилна со сите Segway Ninebot KickScooter (вклучувајќи ги сериите ES, E и MAX).

Ninebot KickScooter Charger

Ninebot KickScooter Charger

  • Едноставно и преносливо
  • Компатибилен со различни излезни напојувања