Гаранција

Гаранција

Информации за гаранцијата

Важно е да знаете дека гаранцијата на производителот важи само за производи купени во Европската Унија. Ако сакате да ја користите вашата гаранција, мора да контактирате со службата за корисници која ќе ве води низ потребните чекори. Гаранцијата ги покрива сите дефекти, но не поддржува оштетување.

Продолжена гаранција за пневматиците Ninebot KickScooter од серијата F

Продолжената гаранција за пневматските гуми без цевки со дополнителен слој од желе од серијата F* е применлива само за дупнување на оригинални гуми Segway-Ninebot кои се инсталирани од Segway-Ninebot или нивните официјални регистрирани партнери. Нормално абење или каква било друга форма на оштетување се исклучени.

Продолжената гаранција од 2 години започнува на датумот на купување, како што е наведено на вашиот доказ за купување или во моментот кога производот е активиран на апликацијата Segway-Ninebot. Оваа понуда има ограничен период; купувањето треба да се изврши помеѓу 1 септември и 31 декември 2021 година. Оваа продолжена гаранција е применлива само за крајните потрошувачи и може да се побара преку нашите овластени сервисни центри кои може да се најдат на Segway.com

Ве молиме чувајте ја вашата потврда за купување како доказ за да имате корист од гаранцијата.

• Освен гумите на Ninebot KickScooter F25E, овој модел нуди различни техники на гуми.