[hero] Предна чанта KickScooter

Продолжете да возите!

Предна чанта KickScooter

Стилската и компактна чанта со зацврстена надворешност, го надополнува елегантниот дизајн на нашите KickScooter додека ви овозможува да носите се што ви треба!

Капацитет од 3 литри

Капацитет од 3 литри

Предната торба има просторен капацитет од 3 литри за лесно складирање на вашиот полнач KickScooter плус голем број други предмети, како што се полначот на телефонот, шише со вода, слушалки итн.

Отпорен на вода

Отпорен на вода

Оваа торба е изработена од EVA материјал кој е водоотпорен и отпорен на сонце за да се осигура дека вашите лични работи се безбедни. Надворешноста на Ninebot KickScooter чантата е обложена со полиестерска ткаенина и обезбедува дополнителна заштита од абење и кинење.

Прилагодлив велкро

Прилагодлив велкро

Предната чанта е дизајнирана да одговара совршено на сите Ninebot KickScooter поради прикачениот прилагодлив велкро.

Секој детал е важен

Секој детал е важен

Чантата има и внатрешен мрежен џеб за кревки предмети. Како и надворешноста, внатрешноста на чантата е изработена од EVA материјал кој е водоотпорен и отпорен на сонце за да се осигура дека вашите лични работи се безбедни.

Ninebot KickScooter Front Bag

Ninebot KickScooter Front Bag

  • Предна чанта Ninebot KickScooter
  • Капацитет од 3 литри
  • Отпорен на вода