[hero] Заклучување со лозинка на KickScooter

Паркирајте го вашиот KickScooter безбедно!

Заклучување со лозинка на KickScooter

Заклучувањето со лозинка е компатибилно со сите Ninebot KickScooter и е лесен за користење: тоа е додаток што треба да го имате!

5 цифрен код

5 цифрен код

Овозможува поголема безбедност со над 10.000 можни комбинации. Исто така е лесно да се постави и ресетира вашата комбинација.

Плетен челик против кражба

Плетен челик против кражба

Плетениот челичен кабел внатре обезбедува цврстина, флексибилност и отпорност на сечење. Во комбинација со жичаното јаже, бравата може да издржи влечење од 1400 N (приближно 143 kg (315 lbs)), што го прави идеален производ за заштита од кражба.

Квалитетен материјал

Квалитетен материјал

Оваа брава е направена од еколошки материјали, а има и ПВЦ облога, што помага да се спречи вашиот Ninebot KickScooter да се изгребе од бравата. Главата на бравата е заштитена со легура на цинк и третман против 'рѓа, со што заштитата на овој производ трае подолго.

Лесен и флексибилен

Лесен и флексибилен

Поради малата тежина од 340 грама (0,75 фунти), бравата е погодна за носење. Има должина од 1,2 метри за да обезбеди максимален дофат и можност за обезбедување на вашиот KickScooter на различни начини. Должината и флексибилноста го прават овој додаток без проблеми со кој можете да го обезбедите вашиот KickScooter во која било поставка.

Заклучување со лозинка на KickScooter

Заклучување со лозинка на KickScooter

  • 5 цифрен код
  • Плетен челик против кражба
  • Лесен и флексибилен