Производи

Ninebot Gokart PRO

 • Range up to 25km
 • 4 riding modes with a maximum speed of up to 40 km/h
 • Maximum 4800 W power
 • 1.02G Max. Acceleration
 • Drifting assistant system
 • Bluetooth speaker included
 • Detachable Self-Balancing Transporter (included): Ninebot MAX
*Please check and follow the latest laws and traffic regulations in your country, if and where these products can be used.

MAX G2 E

 • Досег до 70 км благодарение на RideyLONG*
 • Максимална брзина до 25 km/h
 • Пневматски пневматски гуми тубелес 10-инчни само-обновувачки со слој од желе (без одржување)
 • Погон на задните тркала со макс. моќност 900W
 • Систем со двојна суспензија (напред и назад)
 • Систем за контрола на тракција (TCS)
 • Вградени предни и задни индикатори за безбедно патување
*Ве молиме проверете и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во вашата земја, дали и каде може да се користат овие производи.

**Теоретски опсег: Тестирано додека се вози со полна батерија, оптоварување 75 кг (165 lbs), 25°C (77°F), со брзина од 16 km/h (9,9 mph) во просек на тротоарот.

F2 Pro E

 • Опсег до 55 км
 • Максимална брзина до 25 km/h
 • 10-инчни само-обновувачки тубелес гуми со слој од желе (без одржување)
 • 2 сопирачки: диск сопирачка (предна) и електронска задна сопирачка (задна)
 • Моќност (номинална/макс.): 450W/900W
 • Систем за контрола на тракција (TCS)
 • Предна пружинска суспензија
 • Електронска свирка со високи децибели: Аларм за предупредување против кражба
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.

**Теоретски опсег: Тестирано додека се вози со полна батерија, оптоварување 75 кг (165 lbs), 25°C (77°F), со брзина од 16 km/h (9,9 mph) во просек на тротоарот.

F2 Plus E

 • Досег до 55 км
 • Максимална брзина до 25 km/h
 • 10-инчни само-обновувачки тубелес гуми со слој од желе (без одржување)
 • 2 сопирачки: диск сопирачка (предна) и електронска сопирачка (задна)
 • Моќност (номинална/макс.): 400W/800W
 • Систем за контрола на тракција (TCS)
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.

**Теоретски опсег: Тестирано додека се вози со полна батерија, оптоварување 75 кг (165 lbs), 25°C (77°F), со брзина од 16 km/h (9,9 mph) во просек на тротоарот.

F2 E

 • Досег до 40 км
 • Максимална брзина до 25 km/h
 • 10-инчни само-обновувачки тубелес гуми со слој од желе (без одржување)
 • 2 сопирачки: диск сопирачка (предна) и електронска сопирачка (задна)
 • Моќност (номинална/макс.): 400W/800W
 • Систем за контрола на тракција (TCS)
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.

**Теоретски опсег: Тестирано додека се вози со полна батерија, оптоварување 75 кг (165 lbs), 25°C (77°F), со брзина од 16 km/h (9,9 mph) во просек на тротоарот.

E2 Pro E

 • Досег до 35км
 • Максимална брзина до 25 км/ч
 • 10 инчи гуми tubeless
 • 2 кочници: кочница (предна) и електронска кочница (задна)
 • Систем за контрола против лизгање (TCS)
 • Вградени предни и задни индикатори за безбедно патување
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.

**Теоретски опсег: Тестиран додека се вози со полна батерија, 75 kg (165 lbs) оптоварување, 25°C (77°F), со брзина од 16 km/h (9,9 mph) во просек на тротоарот.

E2 Plus E

 • Максимална брзина до 25 km/h (15,5 mph)
 • Максимален домет до 25 km (15,5 милји)
 • Внатрешни шупливи гуми од 8,1 инчи (не е потребно одржување)
 • Номинална моќност од 300W и максимална моќност од 500W
*Ве молиме проверете и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во вашата земја, дали и каде може да се користат овие производи.

**Теоретски опсег: тестиран додека се вози со полна батерија, оптоварување од 165 lbs (75 kg), 77°F (25°C), 70% од макс. просечна брзина на тротоарот.

P65E

 • Максимален опсег до 65 km
 • Сезонски гуми SegPower Cross од 10,5 инчи со слој од желе
 • Интегрирани предни и задни индикатори
 • NFC технологија за отклучување/заклучување на KickScooter
 • Наскоро повеќе…
*Ве молиме проверете и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во вашата земја, дали и каде може да се користат овие производи.

**Типичен опсег: тестиран додека се вози со полна батерија, оптоварување од 165 lbs (75 kg), 77°F (25°C), со брзина од 9,9 mph (16 km/h) во просек на тротоарот

P100SE

 • Максимален опсег до 100 km
 • 10,5-инчни SegPower Cross Season гуми со слој од желе
 • Предна и задна суспензија со две краци
 • Наскоро повеќе…
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.

F65I

 • Опсег до 65 км.
 • Максимална брзина до 25 km/h
 • 10 инчни пневматски гуми со внатрешна гума
 • Вградени предни и задни индикатори
*Ве молиме проверете ги и следете ги законите и сообраќајните регулативи во вашата земја околу тоа дали и каде смеат да се користат овие производи.

F25I и F40I

 • Опсег: F25I до 25 km
 • Опсег: F40I до 40 km
 • Максимална брзина до 25 km/h
 • F25I: пневматски 10 инчни гуми со внатрешна гума
 • F40I: пневматски tubeless 10 инчни гуми со желе слој
 • Предни и задни индикатори за побезбедно патување
*Ве молиме проверете ги и следете ги законските и сообраќајните правила во вашата земја, дали и каде овие производи може да се користат.

F25E II

 • Електричен тротинет KickScooter лесен за преклопување и носење (15,3 кг)
 • Опсег до 25 км
 • Максимална брзина до 25 km/h

F40E

 • Опсег до 40 км
 • Максимална брзина до 25 km/h
 • Пневматски гуми од 10 инчи со дополнителен желе слој

F30E

 • Електричен тротинет KickScooter лесен за преклопување и носење (16,4 кг)
 • Опсег до 30 км
 • Максимална брзина до 25 km/h

D Series

 • 3 модели со различни опсези: D18E, D28E и D38E
 • Максимална брзина до 25 km/h
 • Пневматици од 10 инчи со внатрешна цевка

MAX G30E II

 • Преклопен електричен KickScooter
 • Најдолг дострел од 65 km (40 милји) во својата класа
 • 25 km/h Максимална брзина

MAX G30LE II

 • Преклопен електричен тротинет KickScooter
 • Опсег од 40 km (24,9 милји)
 • Максимална брзина 25 km/h
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.

E45E

 • Преклопен електричен KickScooter
 • Опсег од 45 км (28 милји)
 • 25 km/h максимална брзина (15,5 mph)
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.

E25E

 • Преклопен електричен KickScooter
 • Опсег од 25 км (15,5 милји)
 • 25 km/h максимална брзина (15,5 mph)
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.

E22E

 • Преклопен електричен KickScooter
 • Опсег од 22 км (13,7 милји)
 • 20 km/h максимална брзина (12,4 mph)
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.

Air T15E

Електричен тротинет Ninebot KickScooter Air T15E Powered by Segway

 • Електричен KickScooter со компактно преклопување
 • Опсег од 12 км (7,5 милји)
 • 20 km/h максимална брзина (12,4 mph)

ZING C8/C10

 • Електричен тротинет Ninebot eKickScooter ZING C8 и ZING C10 Powered by Segway
 • Детски електричен тротинет KickScooter
 • Не е тежок и лесен е за ослободување
 • Дизајниран за деца
*Please note that this product is not permitted on public roads.

ZING C20

 • Тинејџерски електричен тротинет KickScooter
 • Не е тежок и лесен е за носење
 • Преклопен електричен тротинет eKickScooter во 2 чекора
 • Дизајниран за тинејџери
*Please note that this product is not permitted on public roads.

ZING A6

 • Детски електричен тротинет KickScooter
 • Не е тежок и лесен е за склопување/расклопување
 • Дизајниран за деца
*Please note that this product is not permitted on public roads.

Ninebot KickScooter External Battery - ES/E22/E45

 • Надворешна батерија Ninebot KickScooter
 • Компатибилен со ES1/E22/E45 KickScooter

Ninebot KickScooter External Battery - E25

 • Надворешна батерија Ninebot KickScooter
 • Компатибилен само со E25 KickScooter
 • Зголемете го досегот до 45 km

Ninebot by Segway KickScooter Helmet Adult

 • Достапен во 3 бои.
 • Прилагодлив шлем

Segway Kids Helmet

 • Прилагодлив шлем
 • Лесни

Ninebot KickScooter Front Bag

 • Предна чанта Ninebot KickScooter
 • Капацитет од 3 литри
 • Отпорен на вода

Ninebot Commuter Backpack

 • Патнички ранец Ninebot
 • Мултифункционални прегради

Ninebot Smart Phone Holder

 • Прилагодлив за различни модели на паметни телефони
 • Погодни за повеќето модели на Ninebot KickScooter
 • Лесно се составува

Ninebot 5A External Fast Charger for MAX KickScooters

 • Полнете го вашиот KickScotter побрзо!
 • Компатибилен само со MAX G30 и G30L

Ninebot KickScooter Charger

 • Едноставно и преносливо
 • Компатибилен со различни излезни напојувања

Заклучување со лозинка на KickScooter

 • 5 цифрен код
 • Плетен челик против кражба
 • Лесен и флексибилен