KickScooters

MAX G2 E

 • Досег до 70 км благодарение на RideyLONG*
 • Максимална брзина до 25 km/h
 • Пневматски пневматски гуми тубелес 10-инчни само-обновувачки со слој од желе (без одржување)
 • Погон на задните тркала со макс. моќност 900W
 • Систем со двојна суспензија (напред и назад)
 • Систем за контрола на тракција (TCS)
 • Вградени предни и задни индикатори за безбедно патување
*Ве молиме проверете и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во вашата земја, дали и каде може да се користат овие производи.

**Теоретски опсег: Тестирано додека се вози со полна батерија, оптоварување 75 кг (165 lbs), 25°C (77°F), со брзина од 16 km/h (9,9 mph) во просек на тротоарот.
Learn More

F2 Pro E

 • Опсег до 55 км
 • Максимална брзина до 25 km/h
 • 10-инчни само-обновувачки тубелес гуми со слој од желе (без одржување)
 • 2 сопирачки: диск сопирачка (предна) и електронска задна сопирачка (задна)
 • Моќност (номинална/макс.): 450W/900W
 • Систем за контрола на тракција (TCS)
 • Предна пружинска суспензија
 • Електронска свирка со високи децибели: Аларм за предупредување против кражба
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.

**Теоретски опсег: Тестирано додека се вози со полна батерија, оптоварување 75 кг (165 lbs), 25°C (77°F), со брзина од 16 km/h (9,9 mph) во просек на тротоарот.
Learn More

F2 Plus E

 • Досег до 55 км
 • Максимална брзина до 25 km/h
 • 10-инчни само-обновувачки тубелес гуми со слој од желе (без одржување)
 • 2 сопирачки: диск сопирачка (предна) и електронска сопирачка (задна)
 • Моќност (номинална/макс.): 400W/800W
 • Систем за контрола на тракција (TCS)
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.

**Теоретски опсег: Тестирано додека се вози со полна батерија, оптоварување 75 кг (165 lbs), 25°C (77°F), со брзина од 16 km/h (9,9 mph) во просек на тротоарот.
Learn More

F2 E

 • Досег до 40 км
 • Максимална брзина до 25 km/h
 • 10-инчни само-обновувачки тубелес гуми со слој од желе (без одржување)
 • 2 сопирачки: диск сопирачка (предна) и електронска сопирачка (задна)
 • Моќност (номинална/макс.): 400W/800W
 • Систем за контрола на тракција (TCS)
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.

**Теоретски опсег: Тестирано додека се вози со полна батерија, оптоварување 75 кг (165 lbs), 25°C (77°F), со брзина од 16 km/h (9,9 mph) во просек на тротоарот.
Learn More

E2 Pro E

 • Досег до 35км
 • Максимална брзина до 25 км/ч
 • 10 инчи гуми tubeless
 • 2 кочници: кочница (предна) и електронска кочница (задна)
 • Систем за контрола против лизгање (TCS)
 • Вградени предни и задни индикатори за безбедно патување
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.

**Теоретски опсег: Тестиран додека се вози со полна батерија, 75 kg (165 lbs) оптоварување, 25°C (77°F), со брзина од 16 km/h (9,9 mph) во просек на тротоарот.
Learn More

E2 Plus E

 • Максимална брзина до 25 km/h (15,5 mph)
 • Максимален домет до 25 km (15,5 милји)
 • Внатрешни шупливи гуми од 8,1 инчи (не е потребно одржување)
 • Номинална моќност од 300W и максимална моќност од 500W
*Ве молиме проверете и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во вашата земја, дали и каде може да се користат овие производи.

**Теоретски опсег: тестиран додека се вози со полна батерија, оптоварување од 165 lbs (75 kg), 77°F (25°C), 70% од макс. просечна брзина на тротоарот.
Learn More

P65E

 • Максимален опсег до 65 km
 • Сезонски гуми SegPower Cross од 10,5 инчи со слој од желе
 • Интегрирани предни и задни индикатори
 • NFC технологија за отклучување/заклучување на KickScooter
 • Наскоро повеќе…
*Ве молиме проверете и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во вашата земја, дали и каде може да се користат овие производи.

**Типичен опсег: тестиран додека се вози со полна батерија, оптоварување од 165 lbs (75 kg), 77°F (25°C), со брзина од 9,9 mph (16 km/h) во просек на тротоарот
Learn More

P100SE

 • Максимален опсег до 100 km
 • 10,5-инчни SegPower Cross Season гуми со слој од желе
 • Предна и задна суспензија со две краци
 • Наскоро повеќе…
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.
Learn More

F65I

 • Опсег до 65 км.
 • Максимална брзина до 25 km/h
 • 10 инчни пневматски гуми со внатрешна гума
 • Вградени предни и задни индикатори
*Ве молиме проверете ги и следете ги законите и сообраќајните регулативи во вашата земја околу тоа дали и каде смеат да се користат овие производи.
Learn More

F25I и F40I

 • Опсег: F25I до 25 km
 • Опсег: F40I до 40 km
 • Максимална брзина до 25 km/h
 • F25I: пневматски 10 инчни гуми со внатрешна гума
 • F40I: пневматски tubeless 10 инчни гуми со желе слој
 • Предни и задни индикатори за побезбедно патување
*Ве молиме проверете ги и следете ги законските и сообраќајните правила во вашата земја, дали и каде овие производи може да се користат.
Learn More

F25E II

 • Електричен тротинет KickScooter лесен за преклопување и носење (15,3 кг)
 • Опсег до 25 км
 • Максимална брзина до 25 km/h
Learn More

F40E

 • Опсег до 40 км
 • Максимална брзина до 25 km/h
 • Пневматски гуми од 10 инчи со дополнителен желе слој
Learn More

F30E

 • Електричен тротинет KickScooter лесен за преклопување и носење (16,4 кг)
 • Опсег до 30 км
 • Максимална брзина до 25 km/h
Learn More

D Series

 • 3 модели со различни опсези: D18E, D28E и D38E
 • Максимална брзина до 25 km/h
 • Пневматици од 10 инчи со внатрешна цевка
Learn More

MAX G30E II

 • Преклопен електричен KickScooter
 • Најдолг дострел од 65 km (40 милји) во својата класа
 • 25 km/h Максимална брзина
Learn More

MAX G30LE II

 • Преклопен електричен тротинет KickScooter
 • Опсег од 40 km (24,9 милји)
 • Максимална брзина 25 km/h
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.
Learn More

E45E

 • Преклопен електричен KickScooter
 • Опсег од 45 км (28 милји)
 • 25 km/h максимална брзина (15,5 mph)
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.
Learn More

E25E

 • Преклопен електричен KickScooter
 • Опсег од 25 км (15,5 милји)
 • 25 km/h максимална брзина (15,5 mph)
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.
Learn More

E22E

 • Преклопен електричен KickScooter
 • Опсег од 22 км (13,7 милји)
 • 20 km/h максимална брзина (12,4 mph)
*Проверете ги и следете ги најновите закони и сообраќајни прописи во Северна Македонија, дали и каде може да се користат овие производи.
Learn More

Air T15E

Електричен тротинет Ninebot KickScooter Air T15E Powered by Segway

 • Електричен KickScooter со компактно преклопување
 • Опсег од 12 км (7,5 милји)
 • 20 km/h максимална брзина (12,4 mph)
Learn More