[hero] 5А надворешен брз полнач за MAX KickScooters

Наполнете до МАКС!

5А надворешен брз полнач за MAX KickScooters

Брзиот полнач 5А е специјално дизајниран за MAX KickScooters. Ова ви дава поголема слобода на движење кога го носите полначот со себе. Наполнете го брзо, безбедно и стабилно во секое време, каде било.

Компатибилен само со MAX G30 и G30L

Благодарение на високите засилувачи на овој полнач, тој ја полни батеријата на MAX KickScooter (со капацитет од 551 Wh за 65 km автономија) за само околу 3 часа. Ова е половина од времето потребно за внатрешен полнач.

Ninebot 5A External Fast Charger for MAX KickScooters

Ninebot 5A External Fast Charger for MAX KickScooters

  • Полнете го вашиот KickScotter побрзо!
  • Компатибилен само со MAX G30 и G30L